Välkommen till SE*Stångbackens uppfödning av norsk skogkatt!
 

SE*Stångbackens ligger i Barsebäckshamn i Skåne och vi är uppfödare av norska skogkatter i liten skala. Vi har oftast bara en kull per år och är givetvis mycket fästa vid våra kattungar och måna om att de ska bli högt älskade och väl fungerande familjemedlemmar när de flyttar till sina nya ägare.

Vi är SVERAK-diplomerad uppfödare och följer gällande rekommendationer om kattuppfödning och försäljning av kattungar. Vi får också mycket hjälp av vår egen fantastiska uppfödare Gunnel Malmberg, S*Fridalas. Stort varmt tack, Gunnel!

Hela familjen har ett stort intresse för djur och både jag och min man arbetar professionellt med djur.  Vi valde norsk skogkatt på grund av dess vackra utseende och trevliga temperament och det har vi inte ångrat en sekund.

Målet med vår uppfödningen är att få fram friska, sunda och rastypiska katter som lämpar sig väl som sällskapskatter. Kattungarna får växa upp i vår familj och blir vana vid både barn och hundar. Kattungarna är mycket hanterade brukar bli väldigt trygga, sociala och tillgivna även som vuxna.